Otthoni széfek

Otthoni széfek közt nagy a kínálat, mivel manapság elég sokan határoznak úgy, hogy értékeiket szeretnék még nagyobb biztonságban tudni. Ma már számos különféle méretben kaphatók széfek, így akár magán célra is beszerezhet egyet, amiben teljes biztonságban lesznek értékei, még abban az esetben is, ha a lakásba sikerülne bejutnia a betörőnek!

Continue reading "Otthoni széfek"

Tűzálló széf

Tűzálló széf tökéletes arra, hogy a betörőkkel szemben megvédje otthonát, ugyanakkor nem csak a bűnözök jelentenek veszélyt az értékekre. A tűzálló széf akár egy lakástűzben is megvédi értékeit. Bőven elég egy cigaretta csikk vagy egy bedugva maradt vasaló és már kész is a baj. Mint tudjuk, az ördög sosem alszik, ezért minden eshetőségre jobb felkészülni. …

Continue reading "Tűzálló széf"

Széf

Széf vásárlás által többé nem kell aggódnia, hogy értékeit eltulajdonítják a lakásba jogtalanul behatoló betörők. A filmekben gyakran látni, hogy a betörők játszi könnyedséggel nyitják ki a széfeket, azonban ne gondoljuk, hogy ez a való életben is így zajlik. Persze, vannak profi „mackósok”, azonban az átlag „mezei” nem rendelkezik ilyen képességekkel.

Continue reading "Széf"

Tűzálló széf online

Tűzálló széf online kínálata megtekinthető a banktechsafe.hu honlapjára látogatva. A kínálatunkban különböző árfekvésben és eltérő funkciókkal rendelkező széfek is megtalálhatóak. A Trezortech széfek kiváló biztonságot nyújtanak otthoni, illetve kisvállalkozások esetén az értéktárgyak, illetve a fontosabb dokumentumok megőrzésére. Amennyiben Ön páncélszekrényekkel megegyező biztonságra vágyik, akkor válassza Wertheim széfeket. A tűzálló széfek kiemelkedő biztonságot nyújtanak értékeinek egy …

Continue reading "Tűzálló széf online"

Széf ár

A széf ár most rendkívül kedvező nálunk! Széfek széles választéka várja minden kedves vásárlóját. Amennyiben Ön is szeretné biztonságban tudni a kisebb értéktárgyait, vagy a fontos dokumentumait, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A több évesen fennállásunknak köszönhetően, a munkatársaink mind magas szakértelemmel rendelkeznek és bármiben a segítségére lesznek. Az effajta széfek több árfekvésben is elérhetőek a …

Continue reading "Széf ár"

Tűzbiztos széf

Tűzbiztos széf akár már pár kattintás által elérhetőek. A honlapunkon nagy választékkal várjuk minden kedves vásárlónkat, melyet a bantechsafe.hu oldalán érhető el. Amennyiben Ön is tart attól, hogy illegális kezekbe kerülhetnek, vagy akár különféle katasztrófák alkalmával megsemmisülhetnek a fontos dokumentumai vagy kisebb értéktárgyai, akkor tökéletes megoldást nyújt egy professzionális kialakítású tűzbiztos széf.

Continue reading "Tűzbiztos széf"

Tűzbiztos széf

Tűzbiztos széf által értékeit biztonságban tudhatja, akár egy lakástűz esetén is. Az ördög sosem alszik, ahogy az ismert mondás is tartja, így balesetek is bármikor előfordulnak. A széfbe nem csak készpénz, de akár az Ön számára fontos, eszmei értéket képviselő ékszerek is bekerülhetnek. Ha egy ilyen megörökölt ékszernek esik baja, az pótolhatatlan veszteség.

Continue reading "Tűzbiztos széf"

Falba építhető széf

Falba építhető széf igazán jó alternatívának számít, olyan helyeken, ahol megfelelő vastagságú fal áll a rendelkezésünkre. Amennyiben ilyen széfek alkalmazásában gondolkodik, keresse fel bennünket a honlapunkra kattintva. A honlapunk a banktechsafe.hu oldalára kattintva elérhető. A webshopunkban a kínálatunk mellett feltüntet árakat is talál, amely megkönnyítheti a választást. Forduljon hozzánk bizalommal!

Continue reading "Falba építhető széf"

Falba építhető széf

Falba építhető széf alkalmazása esetén megfelelő vastagságú fallal kell, hogy rendelkezzünk. A típustól függően változhat, de jellemzően 25 cm-es falra van szükség. Igazán jó alternatívának számít a falba építhető széf, úgyis helytakarékos és könnyedén elrejthető. Ahhoz, hogy megfelelő biztonságot nyújtson számunkra fontos, hogy szakszerűen végezzék el annak beépítését. A www.banktechsafe.hu honlapon minden további információt megtalálhat.

Continue reading "Falba építhető széf"

Széfek rendelése

Széfek rendelése könnyű és egyszerű a www.banktechsafe.hu weboldalon, hiszen csak a kiszállításhoz szükséges adatokat kell megadnia. A webáruházunkban vannak faliszéfek, bútorszéfek, és mindegyik termék világszerte ismert márka nevet visel, ezért garantált a kiváló minőség. Érdemes nap, mint nap ellátogatni a weboldalunkra, mert akcióink rendszeresen megújulnak. Ne feledje, hogy a legfontosabb az értékes dolgok megvédése.

Continue reading "Széfek rendelése"