Játékok webáruháza

Játékok kapcsán a gyerekek minden bizonnyal azt gondolják, hogy sosem lehet elég. Számtalan kiváló minőségű, érdekes játék található a játékpiacon, például ilyenek a Playmobil vagy Lego játékok, melyek hosszú múltra tekintenek vissza. Ha minőségi játékkal szeretné meglepni gyermekeit, akkor mi egyértelműen ezeket a játékokat ajánljuk, még pedig a jatektenger.hu webáruház széles kínálatából!

Continue reading "Játékok webáruháza"

Modern óvodai udvari játékok 21. századi gyerekeknek

Emlékszem, amikor először láttam a Toy Story 3-at a moziban. Kevés olyan mese van, aminek a 2-ik, sőt, még a 3-ik része is sikeres lesz, de a Toy Story-nak még a 4-ik része is egészen tűrhető volt. A 3-ik részben óvodai udvari játékok és beltéri játékok szerepelnek, a korábbi epizódok hőseinek pedig ebben a számukra …

Continue reading "Modern óvodai udvari játékok 21. századi gyerekeknek"

Bogyó játékfigura

Bogyó játékfigura – Talán nincs is olyan szülő és gyermek, aki ne ismerné a Bogyó és Babóca történeteket. A két szereplő kedves kis történeteit szívesen hallgatják a gyerekek, pláne szívesen játszanak velük. Ma már számtalan játékot inspirált Bogyó és Babóca, de akár magukkal a főszereplőkkel is játszhat a gyerek, hiszen plüssfiguraként is megvásárolhatók!

Continue reading "Bogyó játékfigura"

Játéktenger kupon

Játéktenger kupon nagyszerű lehetőség arra, hogy lefaragjon költségeiből! A jatektenger.hu webáruház értékeli a visszatérő vásárlókat és ezt ki is mutatja kuponok formájában! Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen az akciókat, kuponokat mindenki szereti. A játéktenger.hu webáruház kínálatában megtalálja a fejlesztő, kreatív, okos és társasjátékokat egyaránt, így biztosan ráakad a tökéletes játékra!

Continue reading "Játéktenger kupon"

Go Glam

Go Glam minden kislány álma! Ezzel a csodás manikűr készlettel olyan körmöket tudsz készíteni magadnak, aminek mindenki a csodására fog járni! Az útmutató segítséget nyújt, hogy valóban csodálatos körmöket tudj alkotni magadnak! A Go Glam Cool Maker Manikűr szett használata igazán egyszerű, ráadásul a végeredmény valóban önmagáért beszél! Készítsd el te is csodás manikűröd!

Continue reading "Go Glam"

Unikornis játék

Unikornis játék által hamar mosoly csalható minden kislány arcára! Melyik kislány ne lenne odáig a csodálatos unikornisért? Különösen, ha az egy varázslatos tündérkertben van, Bella, a tündér társaságában. Egy tündérhez és unikornishoz csodaszép kert illik, ebben pedig csak a gyermek tud segíteni! Az ő segítségével csodálatos tündérkert alakítható ki, amit aztán büszkén mutathat meg barátainak, …

Continue reading "Unikornis játék"

Zenélő bébijáték

Zenélő bébijáték a legkisebbek számára! Ma már számos olyan játékot dobnak piacra a gyártók, ami valami extra dolgot tud, például zenél. A gyerekek odáig vannak az ilyen játékokért, így nagyon örülnek neki, ha ilyen ajándékot kapnak. A jatektenger.hu webáruházban megtalálhatja a megfelelő játékokat, melyek mosolyt csalnak gyermeke arcára. Ehhez a kategóriák és a szűrő jelentik …

Continue reading "Zenélő bébijáték"

Igaz vagy hamis junior játék

Igaz vagy hamis junior játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Egy izgalmas játék mely alaposan megdolgoztatja az agytekervényeket! A játék nagyon egyszerű, még használati útmutató sem szükséges hozzá, ugyanis a virtuális játékmester mindent közöl, valamint a pontokat is számlálja, így a játékosoknak csak arra kell ügyelni, hogy helyes választ adjanak, vagyis, hogy az elhangzó állítás igaz …

Continue reading "Igaz vagy hamis junior játék"

Játéktenger iker táncszőnyeg

Játéktenger iker táncszőnyeg tökéletes szórakozást jelent a család minden tagjának! Az emberek többsége, beleértve a gyerekeket szeret táncolni. Ha eddig nem is szeretett, akkor a többiek szórakozását látva, biztosan kedve támad majd táncra perdülni az iker táncszőnyegen. A jatektenger.hu webáruházban megtalálja az iker táncszőnyeget, ráadásul bő leírást is találhat róla!

Continue reading "Játéktenger iker táncszőnyeg"

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek széles választékban! A gyerekeknek lételemük a játék, mi felnőttek pedig szívesen vásárolunk nekik olyan játékokat, amik nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik is a különféle képességeiket. Érdemes arra is ügyelni, hogy a játék passzoljon a gyermek személyiségéhez. Például, ha a gyerek szeret rajzolni, akkor érdemes ehhez kapcsolódó játékot választani, a kreativitás fejlesztésére.

Continue reading "Készségfejlesztő játékok gyerekeknek"