Elegáns felmondás

Elegáns felmondás létezik ilyen? Igen! Abban a helyzetben, ha már azt érezzük, hogy teher és nehezünkre esik a mindennapi munka elvégzése, akkor bizony ideje váltani. Ha önszántunkból távozunk a jelenlegi munkahelyünkről, mindig legyünk korrektek és mindig időben jelezzük a távozási szándékunkat az illetékesek felé. Sok új állas lehetőséget találhatunk a monster.hu weboldalon.

Continue reading "Elegáns felmondás"

Monster.hu felmondás után

A monster.hu felmondás után számos munkanélküli segítségére lehet, aki ne ismeri azokat a lehetőségeket, melyeket az álláskeresés időszaka alatt kihasználhat. Az állam által ajánlott álláskeresési segélyt például 90 napig vehetik igénybe. Ez csak akkor lehetséges, ha az álláskeresők 180 napig részesültek álláskeresési járadékban, vagy fel tudnak mutatni 200 nap munkaviszonyt.

Continue reading "Monster.hu felmondás után"

Tippek felmondáshoz

Tippek felmondáshoz a monster.hu weboldalon mindenki számára elérhetőek, hiszen hasznos tanácsokkal látják el mindazokat, akik felmondásukat fontolgatják. Munkahelyváltáskor megfontolandó, hogy minimum egy év után hagyjuk csak el munkahelyünket, mivel az egy, vagy ennél több egy helyen ledolgozott év már szakmai tapasztalatnak számít, ám ha már a kezdetektől fogva nem érezzük jól magunkat, nyugodtan váltsunk.

Continue reading "Tippek felmondáshoz"

Hogyan mondjunk fel?

Hogyan mondjunk fel? A felmondás mindig nehéz, hiszen össze kell szednünk a bátorságunkat, és közölni a főnökünkkel a távozási szándékunkat. Ám ez mellett, azt a kérdést sem kerülhetjük el, hogy miért? Amennyiben tanácsokra van szüksége, miként és hogyan cselekedjen, illetve új munkahelyek is érdeklik akkor kattintson a www.monster.hu honlapjára.

Continue reading "Hogyan mondjunk fel?"

Az elegáns felmondás szabályai

Az elegáns felmondás szabályai fontosak azok számára, akik úgy szeretnének távozni a munkahelyről, hogy főnökükkel a baráti kapcsolat ne szakadjon meg. Látogasson el bátran a népszerű www.monster.hu weboldalra, mert ezen a helyen megtalálja a munkahelyi távozáshoz szükséges tanácsokat, valamint az álláshirdetések között is böngészhet a hét bármely napján teljesen ingyen.

Continue reading "Az elegáns felmondás szabályai"

Tanácsok felmondáshoz

Tanácsok felmondáshoz segítségünkre lehet a www.monster.hu. Abban a helyzetben, mikor már azt érezzük, hogy teher és nehezünkre esik a mindennapi munkába járás, akkor itt az ideje váltani. Ha nem szeretjük a munkánk, nem is tudunk megfelelően teljesíteni. Amennyiben egy új és jobb állás után vágyakozik, nézzen be hozzánk és válogasson a lehetőségek közül.

Continue reading "Tanácsok felmondáshoz"

Hogyan mondjunk fel elegánsan

Hogyan mondjunk fel elegánsan a munkahelyünkön? Ez sokunk számára gondot okozhat, hiszen jól fizető munkahelyet elég nehéz találni. Előre megfontolt szándékkal jelezzük a főnökein felé a távozásunkat. Még a felmondásunk előtt elkezdhetünk keresgélni a jobb lehetőségek után. A www.monster.hu internetes weboldalon számos munkahely közül keresgélhetünk, végzettségünknek és az igényeinkhez mérten.

Continue reading "Hogyan mondjunk fel elegánsan"

Mindent a felmondásról

Mindent a felmondásról megtalál a sokak által már jól ismert www.monster.hu weboldalon. Ha karriertanácsokra van szüksége, akkor nincs más dolga, mint ellátogatni a fentebb említett helyre. Tőlünk megtudhatja, hogy hogyan kell elegánsan felmondani, hogy a kollégákkal, főnökkel megmaradjon a baráti viszony. A bővebb információ érdekébe vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Continue reading "Mindent a felmondásról"