Samsung kijelzővédő fólia

A https://www.screentec.hu/samsung-uvegfolia-kijelzovedo weboldalon széles kínálatban találkozhat Samsung kijelzővédő fóliákkal, amelyek kedvezményes áron kaphatóak ingyenes házhozszállítással. Minden fóliát speciális ütésálló csomagolásban küldjük el önnek, tehát garantáltan biztonságban érkezik meg majd önhöz a csomag. További részletekért és bővebb leírásért mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a screentec.hu-t hiszen itt megtekinthető a teljes kínálat is.

Continue reading "Samsung kijelzővédő fólia"

Samsung Galaxy S8 tok

https://www.tokzone.hu/samsung-tok/samsung-galaxy-s8-tok oldalon, már a legújabb Samsung Galaxy S8 csúcskészülékre megrendelheted a stílusodnak megfelelő tokot. Ezzel a kiegészítővel nem csak a telefonod kinézetét teszed csinosabbá, de biztosítod neki a védelmet az esetleges sérülések ellen. Ütésálló és különleges védőtokjaink közt, garantáltan megtalálod a neked megfelelő kiegészítőt. Fém hátlapok és prémium edzett üvegfóliák weboldalunkon, kedvező áron.

Continue reading "Samsung Galaxy S8 tok"

Samsung Galaxy S7 Edge tok

Tudja biztonságban kedvenc és legtöbbet használt készülékét, válassza a Samsung Galaxy S7 Edge tok, műanyag és mintás hátlapú változatát. Ez egy tartós és rugalmas anyagból készült kiegészítő, kényelmes fogású és tökéletesen illeszkedik a telefon vonalaihoz. Kifejezhetjük vele stílusunkat, és színt vihetünk a hétköznapjainkban. Tartsa szem előtt a telefonja védelmét, vásároljon akár azonnal egy minőségi darabot. …

Continue reading "Samsung Galaxy S7 Edge tok"

Samsung Galaxy S6 fólia

Samsung Galaxy S6 fólia kiemelkedően jó áron kapható a screentec.hu weboldalon. A piacon két féle fólia megvásárlására van lehetőség, vannak edzett üvegfóliák, illetve műanyag fóliák, mindkettő jó minőségű, viszont az edzett üvegfólia képes megvédeni a telefon képernyőjét az ütésektől, marásoktól, karcolásoktól és egyebektől is. Amennyiben többet szeretne megtudni erről keresse fel bátran weboldalunkat a screentec.hu-t.

Continue reading "Samsung Galaxy S6 fólia"