Páncélszekrény

Páncélszekrény alkalmazása leginkább a bankokra, valamint az ékszerüzletekre jellemző. A filmekben gyakran látni, hogy a rosszfiúk játszi könnyedséggel nyitják ki a páncélszekrényeket. Azonban erre a való életben kevés esély van. Ugyanakkor a páncélszekrény nem csak a bankok és ékszerüzletek privilégiuma, ugyanis akár otthonra is beszerezhetők a kisebb méretű és olcsóbb termékek.

Continue reading "Páncélszekrény"

Páncélszekrény webáruház

Páncélszekrény webáruház! Széfjeink minősített zárszerkezettel vannak ellátva, hogy maximális védelmet tudjanak nyújtani. A banktechsafe.hu weboldalon megtalálhatóak azok a termékek, amelyek a Wertheim és Trezortech márka neveket viselik. Ezekről a páncélszekrényekről tudni kell, hogy kiváló minőségűek, és használhatóak cégnél, banknál, ékszerboltnál. A páncélszekrényt a rendelkezésre álló hely és a tárolni kívánt értékek alapján érdemes kiválasztani.

Continue reading "Páncélszekrény webáruház"

Páncélszekrény

Páncélszekrény alkalmazása esetén már komoly biztonsági szintről beszélhetünk. Méret és funkció függvényében otthoni felhasználásra is alkalmasak, de még mindig az a jellemző, hogy ékszerüzletek, valamint bankok veszik hasznát, ami nem csoda, hisz nekik szükségük van a magas fokú védelemre. A páncélszekrényeknek is számos fajtája létezik, többek közt a méretet tekintve.

Continue reading "Páncélszekrény"

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel kaphatóak alacsony áron a banktechsafe.hu weboldalon és ha tőlünk rendel páncélszekrényt, akkor csapatunk gyors kiszállítást biztosít. Páncélszekrény kínálatunkban olyan szekrényeket találhat amelyek egyszerűen elrejthetőek viszont nagyon masszívak szerkezetűek és könnyű őket felszerelni. További információkért és bővebb leírásért nem kell mást tennie, mint fellátogatni a banktechsafe.hu-t és itt mindent megtudhat.

Continue reading "Páncélszekrények minősített zárszerkezettel"

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel és két szintes polcrendszerrel is megvásárolhatóak. A magas biztonsági szinttel rendelkező páncélszekrények a legtöbb esetben német Wittkopp kulcsos zárszerkezettel vannak ellátva és többek között ennek köszönhető az általuk nyújtott magas biztonsági szint. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu weboldalára, ahol minden további bővebb információt megtudhat.

Continue reading "Páncélszekrények minősített zárszerkezettel"