Hajdú Balázs stand-up

Hajdú Balázs stand-up komikus akár Önt is megörvendeztetheti sziporkázó humorával, eredeti vicceivel és lenyűgöző stílusával! Ez a fiatalember bizony szívesen farag nevetséges történeteket a kevésbé vidám történésekből is, hogy a publikum a lehető legjobban szórakozzon a fellépése ideje alatt! Ne szalassza el Ön sem megtekinteni az előadását! Dumaszinhaz.hu

Continue reading "Hajdú Balázs stand-up"

Fábry Sándor a dumaszinhaz.hu oldalán

Fábry Sándor a dumaszinhaz.hu oldalán, elérhető a nevetés! Az előadót be sem kell mutatni, az egész ország ismeri a nevét és munkásságát. Hosszú évek óta szórakoztatja közönségét, akár a tévé képernyőjén, akár rádióban, akár élőben. Stílusa markáns, egyedi és magával ragadó. Honlapunkon megtalálhatja a jegyrendeléshez szükséges lehetőségeket, emellett amennyiben szükség van rá, az elérhetőségeinken bővebb felvilágosítást is …

Continue reading "Fábry Sándor a dumaszinhaz.hu oldalán"

www.dumaszinhaz.hu

www.dumaszinhaz.hu weboldal lehetőséget ad mindenkinek, hogy kedvenc színészét kövesse, hogy hol és milyen előadást tart. Oldalunkon könnyen és egyszerűen lefoglalhatja az előadásokra a jegyeket, és ha lemaradt volna egy darabról, akkor van lehetősége megnézni, hogy hol lesz legközelebb az a bizonyos előadás. Vásároljon színház jegyet, és kapcsolódjon ki fantasztikus színészeink előadásain.

Continue reading "www.dumaszinhaz.hu"

Benk Dénes önálló est

Benk Dénes önálló est a népszerű Dumaszínházban! Bizony, a jászapáti szakközépiskolás fiúcska felnőtt, és, bár eleinte úgy tűnt, hogy nagy valószínűséggel gépészmérnök lesz belőle, végül mégis humorista lett mindannyiunk nagy-nagy örömére! A negyvenéves nevettető már nagyon fiatalon megcsillogtatta tehetségét, mostanra azonban már a humor nagyágyújának minősül! Dumaszinhaz.hu – a legjobb hely!

Continue reading "Benk Dénes önálló est"

Dumaszinhaz.hu

A dumaszinhaz.hu weboldalon bővebb információkat olvashat humoristáinkról, például Kiss Ádámról, Kovács András Péterről, Csenki Attiláról, Aranyosi Péterről, a Szomszédnéni Produkciós Irodáról és mindenki másról is. Fellépéseikre weboldalunkon keresztül lehet jegyeket vásárolni. A Dumaboltban pedig olyan pólókat, bögréket és egyéb termékeket vásárolhat, amiket humoristáink terveztek. Amennyiben többet szeretne megtudni, látogassa fel bátran weboldalunkat.

Continue reading "Dumaszinhaz.hu"