Angi’s női fehérnemű divat webáruház

Sziasztok, Mirella vagyok, és az én történetem 12 éve kezdődött, amikor férjhez mentem és gyerekeink születtek. Sajnos idővel ellaposodott a kapcsolatunk, kihűlt a szenvedély, így a folyamatos rosszkedv, a szerelmi bánat, s a néha kilátástalannak tűnő jövő miatt egyre többet ettem, főleg esténként, amivel felszedtem néhány plusz kilót.

A sokk akkor ért, amikor lakodalomba kaptunk meghívást, és egyik ruhámba se fértem bele. Mérlegre álltam, és megdöbbenve láttam, hogy felszedtem 11 kilót.
Ekkor mentem el az Angi’s fehérnemű boltba, ahol gyorsan új ruhát és olcsó fehérneműt akartam vásárolni: először csak fűzőt és más karcsúsító fehérneműket kerestem, de a boltban szétnézve teljesen elámultam a gyönyörű csipkés fehérnemű kínálaton.
Ezek a csábító csipkés bugyik felidézték bennem a romantikát, a könnyedséget, a lágyságot, a bohém emlékeket, úgyhogy ha már ott voltam, elkértem a webáruházuk címét, amit azóta is gyakran felkeresek.
A lagziba is elmentünk, amihez egy gyönyörű koktélruhát találtam magamnak, amiben nagyon jót mulattunk és táncoltunk a párommal.
Ezért úgy döntöttem, hogy új életet kezdek, amihez sportos és szexi fehérnemű szetteket vásároltam.
Otthon, a közelgő születésnapomra pedig poppy köntöst és poppy hálóinget kértem ajándékba (természetesen csakis az Angi’s fehérnemű boltból!), mert ezek a puha poppy termékek nagyon megtetszettek!
A legkellemesebb meglepetésben akkor volt részem, amikor a https://www.facebook.com/AngisFehernemuUzlet oldalukon lájkoltam és megosztottam a hirdetésüket, így nyereményjátékon vettem részt, és sorsoláskor egy álomszép poppy köntöst nyertem!
Ekkor döntöttem el, hogy szexi fehérneműt ezentúl mindig csak az Angi’s szexi fehérnemű üzletben veszek!

Angi’s női fehérnemű divat webáruház